Informatie

Golfarrangementen reserveren via Golfbreak.nl

Via Golfbreak.nl kunt u snel een eenvoudig een golfarrangement vinden en reserveren. In onderstaande stappen leggen wij uit hoe het boeken van een golfarrangement in zijn werk gaat.

1. Arrangement aanvragen

Wanneer u op Golfbreak.nl een arrangement heeft gevonden dat aan uw wensen voldoet, kunt u op de arrangementspagina zelf het reserveringsformulier invullen. Geeft hierbij aan wat de gewenste afslagtijden zijn.

2. Beschikbaarheid controleren

Nadat wij u aanvraag hebben ontvangen nemen wij contact op met het hotel. Wanneer het hotel en de golfbaan beschikbaarheid hebben, zal de reservering als optie geplaatst worden. U ontvangt van ons een definitieve offerte. U kunt akkoord geven op deze offerte om de reservering definitief te maken. 

3. Facturatie en bevestiging

Bij akkoord op de offerte is uw reservering definitief. Wij bevestigen dit naar het hotel en sturen u een factuur voor het arrangementsbedrag. Na betaling van deze factuur ontvangt u van ons een voucher voor het arrangement. Deze kunt u laten zien bij het inchecken in het hotel. Toeristenbelasting en eventuele extra's die u in het hotel afneemt, kunt u zelf in het hotel voldoen. 

Vragen en/of opmerkingen?

Vragen en/of opmerkingen? Laat het ons weten! Neem contact op via ons contactformulier of via de onderstaande gegevens:

Golfbreak.nl

Rietwijkerstraat 36

1059 XA  Amsterdam

E-mail: info@golfbreak.nl

 

Golfbreak.nl is een initiatief van