Golfbaan de Texelse

Golfbaan de Texelse

  • Bestemming: Texel
  • Adres: Roggeslootweg 3, 1795 JX De Cocksdorp, Nederland (route)
  • Website: Golfbaan de Texelse
  • Aantal holes: 18 par: 72
  • Aangesloten bij: ANWB
  • Handicap noodzakelijk: ja

Faciliteiten

  • Driving range
  • Buggie verhuur
  • Proshop
  • Restaurant

De 18 holes golfbaan De Texelse biedt een unieke golfervaring door de ligging in de Texelse duinen. De uitdagende holes zijn uitgerust met spectaculaire waterpartijen en grote greens. 

Door het ruige karakter van deze baan, kunnen zowel beginnende, als gevorderde golfers genieten van een heerlijk rondje golf op Texel.

De volgende hotels bieden arrangementen aan op Golfbaan de Texelse

Route naar Golfbaan de Texelse

Met de auto:
Vanuit de Randstad is Texel in ongeveer twee uur te bereiken via Amsterdam, Hoorn, Den Helder. Via de autosnelweg A7 en/of de autoweg N9 bereikt u Den Helder. Vanuit het oosten van het land kunt u over de afsluitdijk naar Den Helder. In Den Helder wordt vervolgens de kortste weg naar de veerboot aangegeven. Zie: www.anwb.nl

Met de trein/bus:
Vanaf het treinstation Den Helder neemt u de bus of taxi naar de Texelse boot. U stapt dan precies voor het Teso-stationsgebouw uit.

De boot:
De veerboot (TESO) vaart ieder uur van ‘s ochtends 6:30 uur t/m ‘s avonds 21:30 uur. De overtocht duurt ongeveer 20 minuten. Op zon- en feestdagen begint de dienst, afhankelijk van het seizoen, één of twee uur later. Het is niet mogelijk om een plaats te reserveren.
Informatie m.b.t. tarieven, wachttijden en extra afvaarten vindt u op internet: www.teso.nl.

Telefonische informatie verkrijgt u via: 0222 - 36 96 91 of 36 96 92 (band) of het
OV-Reisinformatienummer 0900 - 9292.
Informatie over extra afvaarten: 0222 - 36 96 90 (Teso-infolijn) / NOS-Teletekst pag. 723,
Texeltekst pag. 801 t/m 805.
OP TEXEL

Klik hier voor een satellietfoto

Van veerhaven Texel naar de golfbaan:
Op Texel aangekomen rijdt u van de veerhaven richting Den Burg. Bij de eerste rotonde gaat u rechtdoor. Bij de tweede rotonde slaat u rechtsaf richting De Cocksdorp. Na circa 6 kilometer vervolgt u (op de rotonde) de weg rechtsaf richting De Cocksdorp. Na circa 8 kilometer wordt De Krim-afslag (zijweg 33) naar links aangegeven. Hier is ook de golfbaan.

Met de bus:
Op Texel is er een busverbinding van de boot naar De Krim. Tevens bestaat de mogelijkheid om de zogenaamde Telekomtaxi (treintaxi) te nemen. U kunt uw kaartje hiervoor bij het loket van de veerdienst in Den Helder kopen.

Openingstijden van Golfbaan de Texelse

De arrangementen van Golfbaan de Texelse

Golfen op Texel | vanaf € 249,00 p.p.

Dit arrangement is inclusief 2 overnachtingen.

Golf & Stay (18 holes / 2 nachten) | Grand Hotel Opduin

Golfbaan De Texelse is een bijzondere golfbaan met duinen, waterpartijen en grote greens. U kunt uw hart ophalen op de Par 72-baan met uitdagende hindernissen. De Texelse heeft het ruige karakter van een echte duinbaan en daar zijn er maar ...

Golfbreak.nl is een initiatief van